Presenter för bokälskare

Letar du efter en present till bokälskaren i din närhet? Eller är du själv en riktig bokslukare som funderar på vad du ska önska dig nästa födelsedag? 

Vi har prylarna som förhöjer läsupplevelsen lite extra. Plus att vi har böcker såklart. På den här sidan hittar du alla våra kategorier samlade.

Bokmärken

Det går aldrig att ha för många ... Vi har både pappersbokmärken att lägga i boken och magnetiska bokmärken som fäster sig på sidan så du hittar tillbaka.

1 av 5

Muggar

En mugg med något gott att dricka förhöjer läsuppelvelsen lite extra.

1 av 5

Böcker

Den perfekta presenten till en bokälskare är ju ändå alltid en bok. Vi har böcker i genrerna feelgood, romance, fantasy & skräck.

Ljus & ljuslyktor

Att sätta sig ner med sin bok och samtidigt tända ett ljus eller två, det är mys på hög nivå. Vi har plockat in ljusen vi själva älskar, vissa med bokliga citat och andra med mer allmänna.

1 av 5

Hänger din bokälskare på BookTok?

Då har vi presenterna här. Vi har samlat in bokmärken, stickers och andra prylar som passar extra bra för den som har koll på alla tropes som är populära på TikTok.

1 av 5

Fyndhörnan för billigare presenter

Får inte presenten kosta så mycket? Eller vill du kanske ge din bokälskare flera paket för samma pris? Kolla in vår fyndhörna där vi sänkt priset på utvalda produkter.

1 av 5